Tekstbureau de Letterburg

Je kunt me inhuren als tekstschrijver, redacteur of schrijfcoach. 

Ik ben een aanpakker maar geen alleskunner. Vraag me dus niet uit te wijden over de technische specificaties van de nieuwste elektronica gadgets. Waar ik wel affiniteit mee heb:

  • literatuur
  • social media
  • game-industrie
  • online marketing
  • gezondheid en welzijn
  • spiritualiteit en esoterie
  • schrijfperikelen en het uitgeefproces
  • psychologie en de werking van het brein

 

Bel of mail me. Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen.
de.letterbrug@gmail.com | 06 – 22 98 63 35


Tekstschrijver

De Letterbrug, tekstschrijver

Het heeft iets van een koffer pakken. Je graait je spullen bij elkaar, propt alles erin, gaat op de deksel zitten omdat hij niet dicht wil, haalt zuchtend de helft er weer uit en sluit je valies. De reis kan beginnen!

Bij een folder- of webtekst, artikel of advertentie is het net zo. Waar wil je met het onderwerp naartoe, wie wil je bereiken, wat heb je daarvoor nodig en wat laat je thuis? Als tekstschrijver lever ik een artikel dat zowel uitnodigend als informatief is. Kort en bondig, in een stijl die jouw klant of jouw publiek aanspreekt. Ik verdiep me in jouw bedrijf of dienstverlening en maak er een persoonlijk verhaal van.

Social media beheer

Je weet dat het zinvol is, maar man, wat kost het veel tijd om al die accounts bij te houden! Het goede nieuws is dat je deze klus makkelijk kunt uitbesteden. Een tekstschrijver voorziet al je online podia van goede content en laat een bericht net zolang tussen alle platformen heen en weer kaatsen tot iedereen uit je doelgroep het gelezen heeft.

Ghostwriter

Geschikt voor mensen die wel een verhaal, maar geen schrijfaspiraties hebben.  Een tekstschrijver doet het werk in jouw plaats en jouw naam, of een pseudoniem, staat straks op de boekomslag. Meer weten? Bel me of stuur een mailtje.

Blogger

Wat een tijdrovend werkje. Steeds weer nieuwe inhoud verzinnen die de bezoekers van je website aan je weet te binden. De meeste ondernemers zien er als een berg tegenop, want regelmatig updaten is een must. Je kunt het ook uitbesteden aan mensen die het leuk vinden, zoals deze tekstschrijver. Als je me voor een langere periode inhuurt, krijg je een speciaal uurtarief.


Redacteur

Tekstbureau De Letterbrug, redacteur

Klopt de structuur, is de spanningsboog in orde, hebben de personages diepgang, klopt het vertelperspectief en is je verhaal geloofwaardig? Als redacteur legt ik de vinger op de zere plek en geef je adviezen om je manuscript naar een hoger niveau te tillen. Ik motiveer je om het beste uit jezelf te halen en zo je kansen op een uitgeefcontract te vergroten.

Redigeren

Speuren naar type- en spellingfoutjes, tangconstructies vervangen en stijlfouten elimineren. Net zo lang met aanhalingstekens, punten en komma’s jongleren tot ze allemaal op de juiste plaats staan en alinea’s en witregels toevoegen, waar nodig.

Scripties

Ze maken meer indruk als ze goed leesbaar zijn en foutloos aangeboden worden. Als student concentreer je je op de inhoud en word je leesblind voor taalfoutjes. Een fris paar ogen doet wonderen. Laat mij je scriptie redigeren en geef je visitekaartje af.

Manuscriptbeoordelaar

Eng? Niet als je tegen opbouwende kritiek kan en wilt weten hoe je manuscript ervoor staat. Ik lees je werk en maak een uitgebreid leesrapport met mijn bevindingen en adviezen hoe je je verhaal kunt verbeteren. Daarna maken we een afspraak om het rapport telefonisch door te nemen en zal ik eventuele vragen beantwoorden, die je nog mocht hebben.

Quickscan

Een proefredactie van de eerste 5000 woorden van je verhaal. Je stuurt mij het Word document en ik corrigeer de foutjes en voeg opmerkingen in. Je ontvangt een kort advies met verbeterpunten en tips. Voor de prijs van € 20,- hoef je het niet te laten.


Schrijfcoaching

Tekstbureau De Letterbrug, schrijfcoach

Iets voor jou? Schrijven is lijden, of kan het ook anders? Een schrijfcoach die stimuleert, motiveert en achter je broek aan zit om te zorgen dat je de deadline haalt. Die je helpt dat gevreesde schrijversblok te overwinnen en zo je schrijfplezier vergroot. Na de eerste afspraak gaan we inventariseren wat je nodig hebt om te beginnen met schrijven (of door te gaan waar je gebleven was). We maken een tijdschema en plannen afspraken in om te zorgen dat je je doelen haalt. We mailen of bellen en je stuurt me regelmatig hoofdstukken die ik voor je nakijk. Dat boek komt er, wedden van wel?

Workshops

De perfecte manier om je schrijfproces een boost te geven. Hier deel ik mijn kennis en ervaring en leer je alles wat je nodig hebt, om je droom waar te maken.