IF YOU PAY PEANUTS, YOU GET MONKEYS! 

Tekstschrijven
€ 60,-per uur

Met zo min mogelijk woorden zo veel mogelijk zeggen. Als tekstschrijver sla ik de juiste toon aan, maak de lezer enthousiast en nieuwsgierig naar je product. Voor grote opdrachten kan ook een totaalprijs afgesproken worden. Bijpraten? Ik drink mijn koffie zwart en jij?

Redactie
€ 40,-per uur

Ik speur naar taal- en grammaticafoutjes en zet alle punten en komma’s op de goede plaats. Een redacteur laat je tekst stralen en tilt je werk naar een hoger niveau. Regelmatig teksten laten nakijken? Vraag naar het speciale tarief voor een redactiebundel.

Manuscriptanalyse
€ 150,-

Leg je verhaal nu op de pijnbank en je hebt er later plezier van. Ik kijk naar de opbouw, personages, plot, spanningsboog, stijl, vertelperspectief en continuïteit. Je krijgt een uitgebreid leesrapport met verbeteradviezen die we op een later tijdstip telefonisch nog even doornemen.

Schrijfcoaching
€ 50,- per uur

Een twijfelende schrijver zal nooit in de boekhandel arriveren. Met een coach haal je een klankbord in huis, iemand met wie je kan brainstormen en aan wie je je kan vast klampen als het gevreesde schrijversblok opdoemt. We gaan net zo lang door, totdat jij vindt dat je het verder zelf kan.